About me
What I'm all about
När jag var tio fick jag en rosa digitalkamera, denna såg sina glansdagar när vi åkte till Turkiet på semester. Något år senare fick min morfar för sig att han skulle köpa en systemkamera och det hela slutade med att det istället var jag som fick den i födelsedagspresent.  
Den användes fram till vintern 2016, då jag bestämde mig för att det var dags för en ny. Varpå jag hittade min nuvarande följeslagare; Canon 5D Mark II.
Helst av allt ser jag livet genom en 50mm-lins och älskar det dokumentära med fotografi.  Jag fotar såklart annat också, porträtt, en del folkrace och andra evenemang. 
 Mitt allra senaste projekt kallar jag MAN UP och där porträtterar jag män på ett mer feminint sätt, mest för att jag är trött på att se hur mycket det skiljer sig i hur man porträtterar kvinnor i jämförelse med män. Men också för att jag har en nyfunnen kärlek för studiofotografering och i det här projektet får jag utlopp för min kreativitet.
Mina tre år på gymnasiet spenderades i Norrköping på De Geergymnasiet där jag läste det estetiska programmet. Det var där som hela den här fotokarusellen satte fart och nu har vi hamnat här, på Fotoskolan Jönköping där jag nu läser mitt andra år.
Förutom allt detta har jag under mina 21 år hunnit plöja tv-serien friends alldeles för många gånger, druckit otaliga mängder coca-cola och blivit förälskad i alldeles för många solnedgångar.  
Häng med på cirkusen!
Back to Top